TRavelVU är skapad för:

1. Android-telefoner med Android 7.0 eller nyare. Du bör uppdatera Play Services och WebView till senaste version i Google Play.

2. iPhone iOS 11 eller nyare

Appen finns att ladda hem via Google Play och App Store.

Loggning i bakgrunden

För att appen ska fungera fullt ut så behöver den tillåtelse att samla in platsdata i bakgrunden. I annat fall så kommer den få problem med att detektera resor när du har telefonen i fickan eller använder andra appar än TravelVu.

Se rekommenderade inställningar på iPhone och Android.

iPad/paddor

Appen kan också användas på iPad och Android-paddor så länge de har GPS-hårdvara (några iPad-modeller saknar GPS). Användargränssnittet är optimerat för telefoner men går att använda även på paddor.