Så här gör du för att slå ihop flera resor/aktiviteter till en:

1. Tryck på en resa/aktivitet som du vill slå ihop med en annan, så kommer du vidare till en detaljerad vy över resan/aktiviteten.
  2. Tryck på Slå ihop-knappen i nedre högra hörnet för att komma vidare till en redigeringsvy.
  3. Kryssa i vilka resor/aktiviteter du vill slå ihop. För att slå ihop flera resor är det möjligt att antingen klicka i den första eller sista resan i följd. Resorna emellan kryssas då automatiskt i.
  4. Om du är nöjd med ditt val trycker du på Nästa i nedre högra hörnet.
  5. Välj önskat färdmedel/ärende för den sammansatta resan/aktiviteten. Därefter trycker du på Spara för att färdigställa ändringen och återgå till resdagen.

Om alla delar du slår ihop har samma färdmedel/ärende så sparas det direkt när du går vidare från steg 4 utan att du ombeds välja färdmedel/ärende (det kommer då att stå Spara på knappen).